Contact & Informatie

Openingstijden

Hieronder bevinden zich de openingstijden van het goois museum.

Het museum is geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 19:00 met uitzondering van feestdagen. De feestdagen waarop het museum dit jaar gesloten is zijn:

  • 1e/2e Paasdag, Koningsdag 27 april. 1e/2e Kerstdag.
  • 31 December oudjaarsdag zijn wij geopend tot 16:00.

Entreeprijzen

Hieronder bevinden zich de toegangsp

rijzen per persoon. Let op, dit kan per 

persoon verschillen.

  • Volwassenen €15,-
  • Kinderen tot 8 jaar Gratis
  • Kinderen van 8 tot 16 €7,50
  • Studenten CJP kaart €10,-

Rondleidingen

Het goois museum beschikt over professionele tour gidsen die rondleidingen geven met meer als 15 jaar ervaring. Deze tour gidsen zijn ook te boeken in de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans. Een tour van de tourgids duurt ongeveer 1 uur. De tour gids neemt je mee door alle 3 de verdiepingen van het goois museum en heeft rond elke verdieping een presentatie waarmee hij de gehele groep informatie geeft over wat er allemaal te zien is op de verdieping. Buiten het museum om leidt de tour gids ook de groep rond door de prachtige tuinen van het museum. De kosten van deze tour zijn 65,- per persoon exclusief entreekosten.

De rondleidingen vinden zich plaats op elke zaterdag en zondag van de maand. Per dag worden er 5 rondleidingen gehouden door het gehele museum. inschrijven voor een rondleiding kan via de website. Er is plek voor 10 man per rondleiding dus wees er snel bij want vol is vol.

Een rondleiding is niet perse noodzakelijk. Het is ook mogelijk om op eigen initiatief het museum te bezoeken. Wel gelden er scherpe regels tijdens een op eigen initiatief bezoek aan het museum. Deze ziet u bij de ingang van het museum.


Nieuwsbrief

 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Wilt u ten alle tijde op de hoogte blijven van al het nieuws en opkomende evenementen? Schrijf u dan nu direct in voor de nieuwsbrief van het goois museum. Wanneer u zich inschrijft voor deze nieuwsbrief maakt u ook nog kans op mooie prijzen en ontvangt u kortingscodes die gelden op de entreeprijzen. 

Contact en informatie

 

Contactformulier


 


Klik hier voor meer informatie over het museum.